Tip Efekt lupa
  • 1 z 8
 

LK Baits rozpustné boilie Fish Activ Sea 1kg, 20mm

 

Absolutní novinka ve výrobě návnad a nástrah. ish Activ je vyvinutý k co nejrychlejšímu chytání ryb, závodům a pro chytání ve studené vodě.

od 349 Kč
Značka LK Baits
Kategorie Boilies
Zvolte variantu
Kód produktu 04160104 Průměr: 20 mm
Příchuť: Spice Shrimp
Skladem 349 Kč
   
Kód produktu 04160108 Průměr: 20 mm
Příchuť: Sea Food
Skladem 349 Kč
   
Kód produktu 04160105 Průměr: 20 mm
Příchuť: Nutric Acid
Skladem 390 Kč
   
Kód produktu 04160102 Průměr: 20 mm
Příchuť: Mussel
Skladem 349 Kč
   
Kód produktu 04160101 Průměr: 20 mm
Příchuť: Wild Strawberry
Skladem 349 Kč
   
Kód produktu 04160106 Průměr: 20 mm
Příchuť: Black Protein
Skladem 390 Kč
   
Kód produktu 04160103 Průměr: 20 mm
Příchuť: Compot NHDC
Skladem 349 Kč
   
Kód produktu 04160107 Průměr: 20 mm
Příchuť: World Record Carp Corn
Skladem 390 Kč
   
 

Absolutní novinka ve výrobě návnad a nástrah. Díky naší nové technologické lince konečně dokážeme vyrobit rozpustnou kulatou "extrudu – boilies", která obsahuje pouze ty nejúčinnější rozpustné proteiny, extrakty a jiné ingredience, které se klasickým způsobem výroby boilies znehodnocují! Po vhození do vody začíná FISH ACTIV okamžitě pracovat, kdy vytváří okolo nástrahy neodolatelný mrak a pachovou stopu z přírodních extraktů, které nenechají žádnou rybu v klidu. Fish Activ je vyvinutý k co nejrychlejšímu chytání ryb, závodům a pro chytání ve studené vodě. Fish Activ se vyrábí v našich oblíbených příchutích a tak ho můžete kombinovat s klasickým boilies, peletami i partiklem. Oblíbený je i při dlouhodobém chytání. Ničím jiným si krmné místo nerozjedete rychleji než s FISH ACTIV! Garantujeme Vám, že: "Nezůstane kámen na kameni"! Doporučujeme propíchávat tenkou boilie jehlou nebo provrtat slabým vrtáčkem.


- pro závodní a rychlé chytání

- ideální v kombinaci s klasickým boilies a peletami

- účinný v chladné vodě

- vyrobeno ze 100% přírodních ingrediencí

- Bez použití umělých látek

- Doba rozpadu v závislosti na teplotě vody 5-24 hodin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.