Novinka Efekt lupa
 

Nash boilies The Coach

 

Unikátní boilies vyrobený na zakázku pro firmu Sportcarp a specifika českých vod.

od 399 Kč
Značka Nash Tackle
Webová stránka značky nashtackle.co.uk
Kategorie Boilies
Zvolte variantu
nash boilies the coach 596527341 Kód produktu 53761 Průměr: 24 mm
Balení: 5 kg
Skladem 1 899 Kč
   
nash boilies the coach 596527341 Kód produktu 53760 Průměr: 24 mm
Balení: 1 kg
Skladem 399 Kč
   
 

Unikátní boilies vyrobený na zakázku pro firmu Sportcarp a specifika českých vod. Když nám přišla nabídka ze strany firmy Nash na spolupráci na novém boilies, které bude exkluzivně vyráběno jen pro nás, v podstatě nebylo nad čím váhat. Taková nabídka se jednoduše neodmítá. A tak dostal Ešpi bojový úkol, vymyslet prvotní koncept, jak by měla konečná návnada vypadat. Chtěli jsme docílit, aby byla co nejchytlavější a celoročně použitelná. Zároveň ale musí odolat menším kaprům a bílé rybě, kterých je u nás daleko více než v Anglii, kde tento problém řešit nemusí a raději používají měkký boilies... Začalo se tedy komunikovat se samotným guru Gary Bayesem, který s námi osobně vývoj tohoto boilies konzultoval. Volba nakonec padla na legendární směs Monster Pursuit, kterou jsme zatraktivnili naší osvědčenou švestkovou esencí a dávkou chilli. Když nám přišly první vzorky, byli jsme mile přakvapeni, ale ještě to nebylo ono... Nechali jsme tedy boilies ještě trochu víc vytvrdit albuminem a zvýšit dávku chilli. A další verze už byla dokonalá!  Když nám Gary přiletěl boilies odprezentovat, říkal nám, že by ho nikdy nenapadlo použít tak velkou dávku chilli, ale sám zůstal hluboce překvapen, jak velmi pozitivně na tyto kuličky reagovali kapři v jeho rybníku. A tak si tuto kombinaci zamiloval i on sám!

Výsledkem je tedy nádherně vonící boilies s pálivou chutí, který můžete používat v průběhu celého roku a nemusíte se jej bát nechat ve vodě delší dobu. No a jelikož náš šéfkuchař, jako strůjce nápadu, nosí přezdívku Trenér, nemohl se boilies jmenovat jinak než The Coach!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.