JET Fish Laktalbumin 250g

 

Laktalbumin je protein, který se získává izolací ze syrovátky.

Dostupnost Skladem
179 Kč
   
Kód produktu 100803
Značka JET Fish
Kategorie Sypké přísady
 

Laktalbumin je protein, který se získává izolací ze syrovátky. Je vyhledávaným aditivem do směsí na vylepšení aminokyselinového profilu, zvýšení obsahu proteinů, atraktivnosti, pojivosti a tvrdosti boilies. Má vynikající pojivé vlastnosti. Laktalbumin je jedním z nejlepších pojiv používaných při výrobe boilies. Přidáním laktalbuminu častokrát dokážete eliminovat problémy se špatně pojivými mixy (např. z ptačích zobů). Pokud máte problémy s „bílými“ rybami, případně s raky a potřebujete dosáhnut vyšší tvrdosti boilies, přidejte 50–150 g laktalbuminu na 1 kg suché směsi. Je to jedním z řešení. Laktalbumin působí v boilies jako vytvrzující prostředek (tužidlo). Laktalbumin je ve vodě částečně rozpustný. Doporučené dávkování je max. 15%.

balení 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.