• 1 z 2
 

Karel Nikl Hotové boilies Devill Krill

 
od 139 Kč
Značka Karel Nikl
Kategorie Boilies
Zvolte variantu
Karel Nikl Hotové boilies Devill Krill Kód produktu 2075849 Varianta: Ready boilie Devill Krill - 18 mm, 250 g Skladem 139 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Devill Krill Kód produktu 2060114 Varianta: Ready boilie Devill Krill - 15 mm, 1 kg Skladem 399 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Devill Krill Kód produktu 2077133 Varianta: Ready boilie Devill Krill - 24 mm, 1 kg Skladem 399 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Devill Krill Kód produktu 2077119 Varianta: Ready boilie Devill Krill - 18 mm, 1 kg Skladem 399 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Devill Krill Kód produktu 2063863 Varianta: Ready boilie Devill Krill - 30 mm, 1 kg Skladem 399 Kč
   
 

Pikantní delikatesa, která navazuje na veleúspěšnou řadu našich krillových produktů. S vývojem a testováním jsme si dali načas, ale čekání stálo zato. Původním záměrem bylo vytvořit boilies, které by bylo vysloveným speciálem pro
lov ve studené vodě. Řada druhů boilies z naší nabídky pravidelně chytá kapry, i když teplota vody spadne k minimu. Teprve Devill Krill je však naší vyloženou specialitou pro chytání v chladné vodě.

Při našich rozsáhlých terénních testech se jednoznačně potvrdilo, že Devill Krill se při poklesu teploty vody pod 12°C stává naprostým favoritem. Díky svému unikátnímu složení dokáže Devill Krill aktivně pracovat i v té nejstudenější vodě. Jsme si naprosto jisti, že v chladných podmínkách nemá Devil Krill konkurenci.
Řada Devill Krill opět poskytuje ucelenou rodinu špičkových produktů. V rodině Devill Krill naleznete boilies, pelety, plovoucí boilies, attract hookers, dip, pasty, boostery a method mix.

Hledáte-li nejlepší volbu pro chytání v chladné vodě, je Devill Krill jednoznačná volba. Vyzkoušejte náš ďábelský chytač kaprů v chladné vodě a skvěle si zachytáte. Nasaďte Devill Krill v létě a nevyspíte se…

Upozornění: Při používání produktů řady Devill Krill – především dipů a boosteru dbejte na to, aby se Vám kapalina nedostala do očí! Ochutnávejte velmi opatrně!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.