• 1 z 2
 

Karel Nikl Hotové boilies Kill Krill

 
od 169 Kč
Značka Karel Nikl
Kategorie Boilies
Zvolte variantu
Karel Nikl Hotové boilies Kill Krill Kód produktu 2078598 Varianta: Nikl Ready boilie Kill Krill 20mm, 250g Skladem 169 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Kill Krill Kód produktu 2093614 Varianta: Nikl Ready boilie Kill Krill 24mm, 1kg Skladem 499 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Kill Krill Kód produktu 2093607 Varianta: Nikl Ready boilie Kill Krill 20mm, 1kg Skladem 499 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Kill Krill Kód produktu 2093584 Varianta: Nikl Ready boilie Kill Krill 18mm, 1kg Skladem 499 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Kill Krill Kód produktu 2063870 Varianta: Nikl Ready boilie Kill Krill 30mm, 1kg Skladem 499 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Kill Krill Kód produktu 2060121 Varianta: Nikl Ready boilie Kill Krill 15mm, 1kg Skladem 499 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Kill Krill Kód produktu 2093706 Varianta: Nikl Ready boilie Kill Krill 20mm, 3kg Skladem 1 467 Kč
   
Karel Nikl Hotové boilies Kill Krill Kód produktu 2093713 Varianta: Nikl Ready boilie Kill Krill 24mm, 3kg Skladem 1 467 Kč
   
 

Stále nedostižný, stále stejně skvělý! Již před třemi lety jsem věděl, že Kill Krill bude mimořádně úspěšný, ale nikdy jsem netušil, kolik velkých kaprů bude mít tenhle zabiják nakonec na svém kontě. Jedná se o jedinečnou nástrahu z naší produkce, o které již teď vím, že ji nikdy nevyřadím ze sortimentu…

Boilies Kill Krill je složeno z 23 pečlivě vybraných složek – nízkoteplotních rybích mouček, hodnotných mléčných proteinů a několika druhů vybraných ptačích zobů poskládaných tak, aby byla v optimálním poměru zajištěna vysoká výživná hodnota a snadná stravitelnost.

Jak již název napovídá, výjimečnost a zcela přírodní atraktivitu Kill Krillu zajišťují krillové produkty. Hotové boilies obsahuje velké množství exkluzivní krillové moučky, 100% čistou krillovou tekutou potravu, mořské extrakty a vyladěnou kombinaci esencí, které společně zaručují jedinečnou chuť a vůni hotového boilies.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: