• 1 z 14
 

Sportcarp boilies Pepper Squid

 

U většiny dnešních návnad najdete snahy o vymyšlení něčeho nového, přelomového… A není to asi úplně špatná cesta, ale podle nás je škoda, že se zapomíná na to, co fungovalo hned od začátku a lidi na to zapoměli.

od 99 Kč
Značka Sportcarp
Kategorie Boilies
Zvolte variantu
Sportcarp boilies Pepper Squid Kód produktu 90227 Varianta: 18 mm 250 g Skladem 99 Kč
   
Sportcarp boilies Pepper Squid Kód produktu 90228 Varianta: 18 mm 1 kg Skladem 349 Kč
   
Sportcarp boilies Pepper Squid Kód produktu 90229 Varianta: 20 mm 1 kg Skladem 349 Kč
   
Sportcarp boilies Pepper Squid Kód produktu 90230 Varianta: 24 mm 1 kg Skladem 349 Kč
   
Sportcarp boilies Pepper Squid Kód produktu 90231 Varianta: 18 mm 5 kg Skladem 1 575 Kč
   
Sportcarp boilies Pepper Squid Kód produktu 90232 Varianta: 20 mm 5 kg Skladem 1 575 Kč
   
Sportcarp boilies Pepper Squid Kód produktu 90233 Varianta: 24 mm 5 kg Skladem 1 575 Kč
   
 

A přesně to je kombinace kvalitních olihňových doplňků a síly a účinnosti černého pepře! I sám náš náčelník se svou partou kamarádů tuto kombinaci úspěšně využíval při svých pionýrských, průzkumních výpravách pod pálavské kopce již začátkem devadesátých let. I již tehdy to fungovalo na výbornou a to nejen na Pálavě! Časem ale přišly jiné příchutě a suroviny, které se staly populárnější a tak se na toto efektivní kombo zapomělo a my jsme se rozhodli mu vdechnout nový život a s ním i napsat nové příběhy u vody s velkými kapry. Asi největším bojovníkem za návrat této kombinace byl náš konzultant Jarda Dvořák, který neustále a pořád dokola dobízel, až nás přemluvil a připravili jsme mu testovací dávku, se kterou jezdil všude možně. A dopadlo to tak, že na jedné vodě pochytal téměř všechny velké ryby z obsádky s třešničkou na dortu v podobě 27,8 kg lysce! Tam už jsme nemohli mít námitky a už vůbec ne pochybnosti o tom, že tento boilies asi fungovat bude :)
Základem je samozřejmě olihňová moučka a s ní stejný extrakt a jako jako hlavní atraktor jsme použili Pepper Concentrate. Testy s klasickým mletým pepřem nedopadly zrovna nejlépe a od této, i když na první pohled logické, varianty jsme odstoupili. Museli jsme tedy najít způsob, jak kvalitu atraktivity černého pepře udržet v boiliesu i po vaření a to dlouhodobě, i když budete mít pytlík dva roky doma v garáži. A to se nám přesně podařilo díky zapomenuté surovině, která dobývala Pálavu už v devadesátkách…

Navíc jedna tajná surovina, kterou si necháme pro sebe a když k tomu připočteme dnešní moderní procesy výroby, vznikne skvělá nástraha, která bude dobývat i dnešní Pálavu a jsme pevně přesvědčeni o tom, že nejen tu!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.