SBS Baits dipy Concentrated CSL

 

SBS Baits Concentrated CSL

240 Kč
Značka SBS Baits
Kategorie Krmení a nástrahy
Zvolte variantu
Kód produktu DIPY621214 Příchuť: Scopex Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621211 Příchuť: Squid & Octopus Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621203 Příchuť: Tutti Frutti Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621201 Příchuť: Fish Liver Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621202 Příchuť: Plum Shellfish Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621204 Příchuť: Sweet plum Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621205 Příchuť: Cranberry & Black Caviár Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621206 Příchuť: Strawberry Jam Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621207 Příchuť: Green Crab Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621208 Příchuť: Tangarine Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621209 Příchuť: Frankfurter Sausage Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621210 Příchuť: Cranberry Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621212 Příchuť: Shellfish Concentrate Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621213 Příchuť: Black Squid Skladem 240 Kč
   
Kód produktu DIPY621215 Příchuť: Pineapple & Banana Skladem 240 Kč
   
 

Naše dipy jsou založeny na směsi našeho nejlepšího tekutého CSL extraktu, vybraných tekutých potrav, betainu, esencí a tajných přísad. Nástrahám dodávají mimořádnou atraktivitu, přitom nemusíte mít obavu, že by jejich vůně a chuť byla pro kapry příliš silná a tím i podezřelá. Naše CSL dipy patří mezi nejlepší a nejúčinnější dipy na světě, o čemž svědčí řada nepovedených snah o jejich napodobení naší konkurencí. CSL dipy je možné používat pro dipování nástrah, návnad, do PVA matriálů s peletami, boilie a k ochucení partiklu. Boilies můžete nechat v dipu naložené dny i týdny. Složení tekutých potrav je přizpůsobeno jednotlivým příchutím. Dip: vytváří okolo nástrahy rozpustný opar ve vodě, který účinně láká rybu k nástraze.Balení: 250 mlBarva: hnědáChuť: CSL kukuřicePoužití: pelety, method mixy, boilie, partikl, kukuřici, pelety atd.Období: celoročněDostupnost: skladem

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.