Pouze u nás Efekt lupa
  • 1 z 3
 

FORGOTTEN FLAVOURS plovoucí boilie POP-UP Special Edition EMIC 24mm

 
Dostupnost Skladem
379 Kč
   
Kód produktu 151331
Značka Forgotten Flavours
Webová stránka značky forgottenflavoursofficial...
Kategorie Plovoucí boilies
 

Plovoucí boilie od značky Forgotten Flavors se vyrábí v Belgii, s myšlenkou sortimentu značky: efektivně chytat více ryb. Tyto plovoucí nástrahy mají extrémní vzlínavost ve vodním sloupci a jsou mimořádně atraktívní, přičemž si zachovávají svoji strukturu a tvar po celé dny. Jsou nabyté precizně vybranými přírodními esencemi v nejatraktívnějších množstvích a poměrech. Značka Forgotten Flavours si rychle získala velmi silnou reputaci díky svým nástrahám v celé Evropě. Všechny naše produkty jsou ručně vyráběné, bez zapojení strojů. Sortiment obsahuje všechny známé klasiky, které se očekávají na moderní kaprařské scéně, ale zároveň obsahuje řadu již "zapomenutých příchutí" v novém kabátě.

Muselo to být kolem roku 2004, 2005, kdy jsem chytal výhradně jednoduché návnady na háček, jako například pop-upy Frank Warwick Dynamite Baits Hi Viz. Použili jsme každou variantu. Od Blackcurrant & Scopex po Green Zing, Squid & Octopus nebo Milk & Ice cream, měli jsme je tehdy prostě všechny. Byla to pro nás obrovská ztráta, když jsme je v obchodech přestali vídat a již nikdy jsme neměli stejnou důvěru poté, co jsme začali používat nástrahy jiných značek.

Mléčný/zmrzlinový krém pro nás tehdy zdaleka vyčníval z řady, byl oblíbený mezi kapraři na vodách, kde jsme v té době lovili. Podařilo se nám získat slušné množství příchuti Evaporated Milk & Icecream od Geoff Kempaa jsme opět zpět! Tu vůni si budete pamatovat, jako by to bylo včera... věřte mi :-) 

VLASTNOSTI:

- Průměr: 24 mm

- Balení: 250 ml/24 mm

- Příchuť: EMIC (Mléko/Zmrzlina)

- dvojitá dávka esence

 

Obsah atraktorů:

* Evaporated Milk & Icecream (FF & MC)
* LMSE (FF)
* Protaste
* Betaine
* N-Butyric-Acid
* EMIC pow

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: